servicegrene

Jørgen Friis a/s har mere end 40 års erfaring, og kan tilbyde dig hjælp indenfor alle grene af servicebranchen, bl.a. rengøring, vinduespolering, ejendomsservice, skræddersyede løsninger og meget mere.

RENGØRING

Vi ved, at et sundt og rent indeklima skaber trivsel og arbejdsglæde. Vi ved også, at vores arbejde har påvirkning på jeres hverdag. Derfor arbejder vi kun med kvalificerede medarbejdere, som er deres ansvar bevidst – vi kvalitetssikrer også vores service og vi tænker altid på miljøet.

Læs mere her

EJENDOMSSERVICE

Mange boligforeninger og virksomheder vælger at lade Jørgen Friis a/s håndtere driften af ejendommen, året rundt, både uden- og indendørs. Det letter både bestyrelsens arbejde, og sikre at beboerne/medarbejderne er tilfredse og glade. Ved skiftende årstider og pludselige storme eller snestorme…

Læs mere her

Skræddersyede løsninger

Vi leverer, netop den løsning I ønsker. Derfor indgår vi altid først en dialog, hvor vi kan få præciseret jeres behov og krav. Dernæst vurderer vi opgavens omfang og rådgiver ud fra vores brede erfaringsgrundlag. Via en tæt dialog, finder vi sammen frem til den…

Læs mere her

Vinduespolering

Hos Jørgen Friis a/s er det nemt at være kunde – og så slipper du for unødvendigt bøvl. Det er vores kunder vant til – de ved nemlig, at vi pudser deres vinduer automatisk når, der er behov for det. Vi koordinerer opfølgning og tilpasser os årstiderne, uden I behøver røre en finger.

Læs mere her