VINDUESPOLERING TIL ERHVERV UDFØRES EFTER DINE ØNSKER

Hos Jørgen Friis a/s i Kastrup tilbyder vi vinduespolering til erhverv. Vi er det oplagte valg, da det er nemt at være kunde hos os. Her slipper du nemlig for unødvendigt bøvl, og det ved vores kunder. Vi kommer altid automatisk og pudser vinduerne, når der er behov for det, og vi koordinerer opfølgning og tilpasser os årstiderne, uden at du som kunde behøver at røre en finger.

Lyder det tiltalende? Så kontakt os for en aftale i dag. Vi tilbyder vinduespolering til erhverv på Amager og i resten af København samt i hele Storkøbenhavn.

Vi er specialister indenfor vinduespolering til erhverv

Vores personale er specialuddannet, og vi benytter specialudstyr som for eksempel ”rentvandssystemet”, der ofte gør det muligt at spare udgiften til lift i forbindelse med et besøg af vores vinduespudser.

​Grundig kvalitetskontrol

Vi kan godt lide at være på den sikre side. Derfor har vi implementeret en kvalitetskontrol, som sikrer, at du som kunde altid får, hvad du har betalt for – og mere til. Blandt andet overvåger vi og kontrollerer det udførte arbejde med jævne mellemrum. Dernæst modtager du en e-mail efter hver vinduespolering med en kort beskrivelse af det udførte arbejde. Læs mere om kvalitet hos Jørgen Friis a/s her.

Vi værner om miljøet

Vi går op i miljøet, og derfor anvender vi primært svanemærkede rengøringsmidler. Hvis du er interesseret, kan du læse mere om vores miljøpolitik her.

Vi passer godt på vores ansatte

Vores medarbejderes arbejdsmiljø og sikkerhed kommer i første række, og vi mener, at vi sammen med vores kunder har et fælles ansvar for, at alle gældende sikkerhedsregler bliver overholdt. Derfor bliver alle vores medarbejdere også undervist i sikkerhed.

Hvad koster vinduespudsning? Kontakt os

Vores priser på vinduespudsning til erhverv afhænger blandt andet af, hvor mange vinduer vi skal pudse, og om der er tale om en fast aftale. Vi sammensætter en skræddersyet løsning til lige netop din virksomhed med en individuelt tilpasset pris, der matcher dine ønsker og behov. Har din virksomhed brug for mere end vinduespudsning, tilbyder vi også erhvervsrengøring og ejendomsservice.

Kunne du tænke dig at indhente et skræddersyet og uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os enten på telefon 36 70 55 85 eller e-mail mail@jorgenfriis.dk.

​HVORFOR VÆLGE JØRGEN FRIIS A/S

Vi har erfaringen

Vi har et bredt erfaringsgrundlag. Siden ’67 har vi opbygget stabile kunde-relationer. Vi ved hvordan man gør, hvornår og hvorfor. Derfor kan du have tillid til os.​

Kvalitetsbevidst

Hos Jørgen Friis a/s har vi fokus på kvalitet, og at kunden altid er tilfreds. Opskriften på dette er korte kommandoveje samt løbende kvalitetssikring.​

Vi kan det hele

Vi tilbyder en bred vifte af service, herunder rengøring, ejendomsservice, vinduespolering og a-z løsninger, som skræddersyes efter jeres behov.​

​KONTAKT

Jørgen Friis A/S

Kirstinehøj 56 A

2770 Kastrup

CVR: 16262439

Telefon: +45 3670 55 85

Email: mail@jorgenfriis.dk

Faktura: faktura@jorgenfriis.dk

OM OS

Jørgen Friis a/s er et veletableret og familieejet serviceselskab med over 40 års erfaring. Vi udfører alle opgaver indenfor servicebranchen herunder rengøring, vinduespolering, ejendomsservice samt integrerede facility managementløsninger.

​ARBEJDSTILSYNET

​Jørgen Friis A/S | Personale politik | Privatlivspolitik | Ansættelses politik | CVR nr.: 16262439

linkedin

email