JØRGEN FRIIS A/S ER BEGEJSTRET FOR AT INDGÅ EN SERVICEAFTALE MED NORDEA EJENDOMME

​Ingen opgave er for avanceret til Jørgen Friis A/S. Vi er stolte af at kunne løfte alle opgaver, også dem der kræver ekstra mod og snilde. Derfor er vi glade for at have indgået en serviceaftale med Nordea Ejendomme, hvor 11 kontorbygninger fast skal pudses inde og ude af Jørgen Friis A/S fremover.

Vi har indgået en fornuftig aftale med vores nye kunde, hvor både de er tilfredse med løsningen, og vi er sikre i at kunne løfte opgaven til perfektion. En opgave som denne kræver specialudstyr, erfaring og et skarpt servicepersonale med det rette håndelag. Opgaven skal derfor udføres med lift og vores avancerede rentvandsanlæg.

Er du ikke helt tilfreds med din nuværende vinduespolering, er du mere end velkommen til at kontakte os. Sammen kan vi finde en løsning, som dækker jeres behov uden at overskride budgettet. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os allerede i dag

Navn *
 
Din E-mail *
 
Dit telefonnummer
Din besked
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

​KONTAKT

Jørgen Friis A/S

Kirstinehøj 56 A

2770 Kastrup

CVR: 16262439

Telefon: +45 3670 55 85

Email: mail@jorgenfriis.dk

Faktura: faktura@jorgenfriis.dk

OM OS

Jørgen Friis a/s er et veletableret og familieejet serviceselskab med over 40 års erfaring. Vi udfører alle opgaver indenfor servicebranchen herunder rengøring, vinduespolering, ejendomsservice samt integrerede facility managementløsninger.

​ARBEJDSTILSYNET

​Jørgen Friis A/S | Personale politik | Privatlivspolitik | Ansættelses politik | CVR nr.: 16262439

linkedin

email