NU ER KÆLDERGANGENE I CPH LUFTHAVN ET BESØG VÆRD!

Ikke mange rejsende i lufthavnen, har set kælderen i lufthavnen. Men nu, efter at kældergangene under terminal 2 og 3 har gennemgået en renovering, kunne det faktisk være et besøg værd. Jørgen Friis A/S har håndteret et omfattende rengøringsprojekt parallelt med denne hovedrenovering. Bl.a. har vi rengjort mere end fire kilometer kabelbakker og rørinstallationer – et arbejde som kræver erfaring og den rette ekspertise. ’Da opgaven skulle beses, gik det op for os, at disse arealer ikke var rengjort de sidste mange år. Men sådan nogle anderledes opgaver, det er jo det, der gør det sjovt’ udtaler Jesper Friis. Eftersom kældergangene ikke var rengjort de sidste mange år, krævede det et ekstra gennemtænkt og grundigt arbejde, som nøje blev planlagt. Vi håber selvfølgelig på, at dette blot er en begyndelse til flere spændende opgaver i lufthavnen.

Står du med en større specialopgave, der skal løses asap? Så ring til Jørgen Friis A/S til en uforpligtende snak. Vi er mestre i vejledning og har mange ideer til løsninger – og så koster det ikke noget at få vores råd.

Kontakt os allerede i dag

Navn *
 
Din E-mail *
 
Dit telefonnummer
Din besked
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

​KONTAKT

Jørgen Friis A/S

Kirstinehøj 56 A

2770 Kastrup

CVR: 16262439

Telefon: +45 3670 55 85

Email: mail@jorgenfriis.dk

Faktura: faktura@jorgenfriis.dk

OM OS

Jørgen Friis a/s er et veletableret og familieejet serviceselskab med over 40 års erfaring. Vi udfører alle opgaver indenfor servicebranchen herunder rengøring, vinduespolering, ejendomsservice samt integrerede facility managementløsninger.

​ARBEJDSTILSYNET

​Jørgen Friis A/S | Personale politik | Privatlivspolitik | Ansættelses politik | CVR nr.: 16262439

linkedin

email