MANGE ÅRS ERFARING MED KVALITETSSIKKER ERHVERVSRENGØRING

Leder du efter en kompetent servicepartner, som tilbyder erhvervsrengøring? Så kan Jørgen Friis a/s på Amager være det oplagte valg. Vi udfører rengøring til erhverv for en række større virksomheder som for eksempel Bank Nordic, SEMLER og Metroselskabet & Hovedstadens Letbane – og vi står også klar til at sikre dig og din virksomhed den helt rette rengøringsløsning.

Vi har et bredt erfaringsgrundlag. Siden 1967 har vi opbygget stabile kunderelationer, og vi ved, hvordan man gør, hvornår og hvorfor. Du kan derfor altid have tillid til os.

Vi holder til i Kastrup, hvorfra vi ofte kører ud og udfører erhvervsrengøring for vores kunder på Amager og i det øvrige København. Vi kommer dog også ud til kunder i hele Storkøbenhavn, hvis der er brug for vores ekspertise et sted der.

Få en individuelt tilpasset erhvervsrengøring lige her

Vi tilbyder en bred vifte af services, herunder blandt andet:

Alle vores services og priser bliver skræddersyet til din virksomheds behov.

Et sundt indeklima skaber trivsel og arbejdsglæde

Vi ved, at et sundt og rent indeklima skaber trivsel og arbejdsglæde. Vi ved også, at vores erhvervs- og kontorrengøring har en påvirkning på de ansattes hverdag. Derfor arbejder vi kun med kvalificerede medarbejdere, som er deres ansvar bevidst. Vi kvalitetssikrer også vores service, og vi tænker altid på miljøet. Læs om vores miljøpolitik her.

Kvalitetskontrol gennem et særligt kvalitetsprogram

Hos Jørgen Friis a/s benytter vi os af et særligt kvalitetsprogram, som gør, at du som kunde altid får, hvad du har bestilt.

Vores kvalitetsprogram indbefatter:

  1. Løbende tjek og kontrol af en ansvarlig medarbejder
  2. Servicemøder mellem jer og Jørgen Friis a/s
  3. Uvildig kontrol


Vores rengøringspersonale

Vi tror på, at en motiveret medarbejder yder et bedre stykke arbejde. Derfor gør vi en stor indsats for at rekruttere de rigtige medarbejdere. Vi holder en tæt dialog med de ansatte og træner dem systematisk indenfor deres arbejdsområde. For eksempel modtager alt vores rengøringspersonale, som en del af deres introforløb, et kursus i ergonomi, kemikalier og rengøringsmetoder.


Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på en rengøringsløsning

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 36 70 55 85 eller e-mail mail@jorgenfriis.dk for at indhente en pris på den erhvervsrengøring, du og din virksomhed har behov for.

Vi ser frem til at høre fra dig.

​HVORFOR VÆLGE JØRGEN FRIIS A/S

Vi har erfaringen

Vi har et bredt erfaringsgrundlag. Siden ’67 har vi opbygget stabile kunde-relationer. Vi ved hvordan man gør, hvornår og hvorfor. Derfor kan du have tillid til os.​

Kvalitetsbevidst

Hos Jørgen Friis a/s har vi fokus på kvalitet, og at kunden altid er tilfreds. Opskriften på dette er korte kommandoveje samt løbende kvalitetssikring.​

Vi kan det hele

Vi tilbyder en bred vifte af service, herunder rengøring, ejendomsservice, vinduespolering og a-z løsninger, som skræddersyes efter jeres behov.​

​KONTAKT

Jørgen Friis A/S

Kirstinehøj 56 A

2770 Kastrup

CVR: 16262439

Telefon: +45 3670 55 85

Email: mail@jorgenfriis.dk

Faktura: faktura@jorgenfriis.dk

OM OS

Jørgen Friis a/s er et veletableret og familieejet serviceselskab med over 40 års erfaring. Vi udfører alle opgaver indenfor servicebranchen herunder rengøring, vinduespolering, ejendomsservice samt integrerede facility managementløsninger.

​ARBEJDSTILSYNET

​Jørgen Friis A/S | Personale politik | Privatlivspolitik | Ansættelses politik | CVR nr.: 16262439

linkedin

email