Mission, Vision og Værdier

Kontinuitet og regelmæssighed

Hos Jørgen Friis a/s får du en stabil samarbejdspartner i mange år frem. Vi ønsker at være en samarbejdspartner du kan stole på, og som til stadighed løser de aftalte opgaver med flid og ihærdighed – og altid til aftalt tid.

Erfaring

Hos Jørgen Friis a/s har vi et bredt erfaringsgrundlag. Siden 1967 har vi løst intelligente og specialiserede opgaver – skræddersyet til kunderne. Vi ved hvordan man gør, hvornår og hvorfor. Derfor kan du have tillid til os.

Kvalitetsbevidst

Hos Jørgen Friis a/s har vi fokus på kvalitet, og at kunden altid er tilfreds. Opskriften på dette er korte kommandoveje samt løbende kvalitetssikring.

Hvorfor vælge Jørgen Friis a/s

Vi har erfaringen

Vi har et bredt erfaringsgrundlag. Siden ’67 har vi opbygget stabile kunde-relationer. Vi ved hvordan man gør, hvornår og hvorfor. Derfor kan du have tillid til os.

Vi er miljøbevidste

Jørgen Friis a/s anvender hovedsageligt svanemærkede rengøringsmidler. Vi går op i at skåne både medarbejderne og miljøet, og benytter derfor mindst mulig kemi.

Vi kan det hele

Vi tilbyder en bred vifte af service, herunder rengøring, ejendomsservice, vinduespolering og a-z løsninger, som skræddersyes efter jeres behov.