Løsninger

Skræddersyede løsninger

Vi leverer, netop den løsning I ønsker. Derfor indgår vi altid først en dialog, hvor vi kan få præciseret jeres behov og krav. Dernæst vurderer vi opgavens omfang og rådgiver ud fra vores brede erfaringsgrundlag. Via en tæt dialog, finder vi sammen frem til den bedste løsning, som sikrer en ensartet kvalitet i de leverede ydelser. På baggrund af dette skræddersyr vi jeres løsning.

Vi er fleksible, og arbejdsbehovet kan derfor justeres med tiden. Det vigtigste er, at jeres løsning afspejler jeres behov – dette sikrer vi ved effektiv rapportering og systematisering af alle opgaver.

Skræddersyede løsninger

Hvorfor vælge Jørgen Friis a/s

Vi har erfaringen

Vi har et bredt erfaringsgrundlag. Siden ’67 har vi opbygget stabile kunde-relationer. Vi ved hvordan man gør, hvornår og hvorfor. Derfor kan du have tillid til os.

Vi er miljøbevidste

Jørgen Friis a/s anvender hovedsageligt svanemærkede rengøringsmidler. Vi går op i at skåne både medarbejderne og miljøet, og benytter derfor mindst mulig kemi.

Vi kan det hele

Vi tilbyder en bred vifte af service, herunder rengøring, ejendomsservice, vinduespolering og a-z løsninger, som skræddersyes efter jeres behov.