Jørgen Friis a/s – din servicepartner

Jørgen Friis a/s er et veletableret og familieejet serviceselskab med over 50 års erfaring. Vi udfører alle opgaver indenfor servicebranchen herunder rengøring, vinduespolering, ejendomsservice samt integrerede facility managementløsninger.

Vi søger altid at overholde vores indgåede aftaler samvittighedsfuldt. Dette lykkes ved hjælp af erfarne og motiverede medarbejdere og fleksible løsninger, der tager udgangspunkt i kundens behov og ønsker. Ligeledes har vi fokus på metoder, der er hensynsfulde overfor arbejdsmiljøet og det ydre miljø.

Markante forskelle fra det øvrige rengøringsmarked

01 . Langvarige og stabile kunderelationer
02 .  Høj anciennitet blandt medarbejdere
03 . Lav sygdomsprocent blandt medarbejderne
04 . Fast ferieafløsningsteam

Hvorfor vælge Jørgen Friis a/s

Vi har erfaringen

Vi har et bredt erfaringsgrundlag. Siden ’67 har vi opbygget stabile kunde-relationer. Vi ved hvordan man gør, hvornår og hvorfor. Derfor kan du have tillid til os.

Vi er miljøbevidste

Jørgen Friis a/s anvender hovedsageligt svanemærkede rengøringsmidler. Vi går op i at skåne både medarbejderne og miljøet, og benytter derfor mindst mulig kemi.

Vi kan det hele

Vi tilbyder en bred vifte af service, herunder rengøring, ejendomsservice, vinduespolering og a-z løsninger, som skræddersyes efter jeres behov.