Vinduespolering

Hos Jørgen Friis a/s er det nemt at være kunde – og så slipper du for unødvendigt bøvl. Det er vores kunder vant til – de ved nemlig, at vi pudser deres vinduer automatisk når, der er behov for det. Vi koordinerer opfølgning og tilpasser os årstiderne, uden I behøver røre en finger.

SPECIALISTER

Vores personale er specialuddannet og vi benytter specialudstyr som f.eks ‘rentvandssystemmet’, der ofte gør det muligt spare udgiften til lift.

KVALITETSKONTROL

Vi kan godt lide at være på den sikre side – derfor har vi implementeret en kvalitetskontrol som sikrer, at du som kunde altid får, hvad du har betalt for og mere til. Bl.a. overvåger vi og kontrollerer det udførte arbejde med jævne mellemrum. Dernæst modtager I en mail, efter hver vinduespolering, med en kort beskrivelse af det udførte arbejde. Læs mere om kvalitet hos Jørgen Friis a/s her.

MILJØ

Læs om vores miljø politik her

SIKKERHED

Vores medarbejders arbejdsmiljø og sikkerhed kommer i første række, og vi mener, at vi sammen med vores kunder har et fælles ansvar for, at alle gældende sikkerhedsregler bliver overholdt. Alle vores medarbejdere bliver derfor undervist i sikkerhed.

Hvorfor vælge Jørgen Friis a/s

Vi har erfaringen

Vi har et bredt erfaringsgrundlag. Siden ’67 har vi opbygget stabile kunde-relationer. Vi ved hvordan man gør, hvornår og hvorfor. Derfor kan du have tillid til os.

Vi er miljøbevidste

Jørgen Friis a/s anvender hovedsageligt svanemærkede rengøringsmidler. Vi går op i at skåne både medarbejderne og miljøet, og benytter derfor mindst mulig kemi.

Vi kan det hele

Vi tilbyder en bred vifte af service, herunder rengøring, ejendomsservice, vinduespolering og a-z løsninger, som skræddersyes efter jeres behov.