Rengøring

Vi ved, at et sundt og rent indeklima skaber trivsel og arbejdsglæde. Vi ved også, at vores arbejde har påvirkning på jeres hverdag. Derfor arbejder vi kun med kvalificerede medarbejdere, som er deres ansvar bevidst – vi kvalitetssikrer også vores service og vi tænker altid på miljøet.

KVALITETSKONTROL

Hos Jørgen Friis a/s benytter vi er særligt kvalitetsprogram, som gør, at du som kunde altid får hvad du har bestilt.
Vores kvalitetsprogram indbefatter:

  1. Løbende tjek og kontrol fra ansvarlig medarbejder
  2. Servicemøder jer og Jørgen Friis a/s imellem
  3. Uvildig kontrol

PERSONALE

Vi tror på, at en motiveret medarbejder, yder et bedre stykke arbejde. Derfor gør vi en stor indsats for rekruttere de rigtige medarbejdere – vi holder også en tæt dialog med de ansatte og træner dem systematisk indenfor deres arbejdsområde. F.eks. modtager alt vores rengøringspersonale, som en del af deres introforløb, et kursus i ergonomi, kemikalier og rengøringsmetoder.

MILJØ

Læs om vores miljø politik her

Hvorfor vælge Jørgen Friis a/s

Vi har erfaringen

Vi har et bredt erfaringsgrundlag. Siden ’67 har vi opbygget stabile kunde-relationer. Vi ved hvordan man gør, hvornår og hvorfor. Derfor kan du have tillid til os.

Vi er miljøbevidste

Jørgen Friis a/s anvender hovedsageligt svanemærkede rengøringsmidler. Vi går op i at skåne både medarbejderne og miljøet, og benytter derfor mindst mulig kemi.

Vi kan det hele

Vi tilbyder en bred vifte af service, herunder rengøring, ejendomsservice, vinduespolering og a-z løsninger, som skræddersyes efter jeres behov.