Personale politik

Inden for rengøringsbranchen er det ikke kun firmaets skyld hvis en rengøringsopgave skal give succes. Meget af et rengøringsfirmas succes skyldes ganske enkelt dem der udfører arbejdet – nemlig personalet.

Vi prioriterer altid vores personale meget højt, det er dem der sørger for at opgaverne lykkes! Hovedparten af vores ansatte har vi haft i over 10 år. Dette skyldes at vores personalepolitik er velfungerende.

Nøgleordene for vores personalepolitik er korte kommandoveje. Herudover arbejder vi konstant for at forbedre vores viden omkring ergonomisk korrekte rekvisitter samt rengøringsmidler der ikke er skadelige at komme i berøring med. Vores personale kan komme i kontakt med os døgnet rundt, såfremt de føler sig utrygge eller f.eks. har problemer med alarmer og lignende.

Gode bonusordninger samt akkorder gør også, at vi tiltrækker kompetente medarbejdere. Derudover skal det nævnes, at vi er blevet klassificeret som gruppe 1 af arbejdstilsynet – dette vidner om en vellykket personalepolitik.

Hvorfor vælge Jørgen Friis a/s

Vi har erfaringen

Vi har et bredt erfaringsgrundlag. Siden ’67 har vi opbygget stabile kunde-relationer. Vi ved hvordan man gør, hvornår og hvorfor. Derfor kan du have tillid til os.

Vi er miljøbevidste

Jørgen Friis a/s anvender hovedsageligt svanemærkede rengøringsmidler. Vi går op i at skåne både medarbejderne og miljøet, og benytter derfor mindst mulig kemi.

Vi kan det hele

Vi tilbyder en bred vifte af service, herunder rengøring, ejendomsservice, vinduespolering og a-z løsninger, som skræddersyes efter jeres behov.